ЛОХОТРОН ВОДІЇВ: ЗАБОРОНЕНИЙ ДРАГЕР!

Львів | 16 березня 2023, 10:13 Переглядів: 569

Випадок на Чернігівщині, де водія освідували ЗАБОРОНЕНИМ драгером. Як з’ясувалося, там працює ціла доїльна машина: з водіїв стягнуто мільйони, а місцевий та апеляційний суди все покривають.
 
 
Я вирішив не мовчати та використати єдиний доступний НАМ інструмент – ПУБЛІЧНІСТЬ: прошу від вас розголосу цієї історії, щоб прикриту корупційну лавочку та допомогти іншим. А поки – підпишіться на мій ТГ (https://t.me/advokatsimutin) – буде цікаво, написав Адвокат Сімутін
 
ФАБУЛА СПРАВИ
 
Влітку поліціянти, а згодом, у лікарні, медики освідували водія на стан сп’яніння драгером «Алкофор-505». На долученому до справи відео зафіксовано, як водій просить надати сертифікат відповідності приладу, але йому відмовляють і справу направляють у Городнянський районний суд Чернігівської області. Я подав запит до Держлікслужби щодо реєстрації драгера на території України і… був шокований. Прилад не є медичним виробом і не зареєстрований на території України. Згідно з інструкцією Кабміну – його використання органами влади прямо ЗАБОРОНЕНО.
 
ЩО РОБИТЬ СУД?
 
Замість того, щоб закрити справу, викликає лікаря – ОКУЛІСТА (нормально, так?), який проводив освідування та з’ясовує якісь клінічні ознаки сп’яніння. Уявіть цю МАЯЧНЮ: стан сп’яніння встановили за допомогою незареєстрованого драгера, а з’ясовують клінічні ознаки щодо стану водія в окуліста.
 

 
В результаті суд виносить рішення: визнати винним, оштрафувати на 17 000 грн і на рік позбавити водійських прав. А потім виправдовується, мовляв, якщо закрити справу, то всі інші постанови, винесені протягом останніх років також доведеться скасувати, а це – мільйонні платежі від водіїв, які доведеться повертати та визнання своєї помилки.
 
Звичайно, ми подали скаргу до Чернігівського апеляційного суду і БІНГО: справу розглянули, правда без нашої участі. Тобто вони нам відправили повістку, а чому ми її не отримали – їх не хвилює. Апеляція підтвердила рішення Городнянського суду.
 
НІЧОГО НЕ НАГАДУЄ З ПОВІСТКАМИ?
 
Є пряме порушення порядку КМУ. Але своїм – все, а чужим (НАМ) – закон. Ідеологія Муссоліні в наш час, браво. 
А тепер питання: мені про це слід змовчати, проковтнути та дослухатися порад, як от: «не на часі, зараз війна, не можна гойдати човна»? Чи як?
Якщо вичерпані всі способи, то що робити і як виправляти? Іншого, крім публічного, я не бачу, хіба змиритися зі свавіллям і здатися. Прізвища суддів назвати не можу – інформація закрита, але вкажу номер справи: 732/551/22.
 
І пам’ятайте: драгер «Алкофор-505» заборонено для використання поліцією.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу