Працівника ДАІ, який керував ТЗ у стані алкогольного сп'яніння звільнено з ОВС (ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ)

Львів | 12 червня 2015, 14:24 Переглядів: 3457

Як повідомлялось раніше, 16 травня 2015 року у Львові, журналістами "ДК ЗАХІД" та активістами ГО "Дорожній Контроль Захід" було виявлено та затримано п'яного працівника ДАІ - Мельничука Сергія Миколайовича.

Повний текст статті та відео затримання ДАІшника, можна переглянути за наступним посиланням - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/64
 
 
Сьогодні, 12 червня, на офіційному веб-сайті МВС Львівської області появилась хороша новина, а саме про звільнення даного працівника з органів внутрішніх справ:
 
Інспектора Мельничука С.М. батальйону дорожньо-патрульної служби ДАІ ГУМВС України у Львівській області, котрий керував своїм автомобілем марки "Мерседес-Бенц", у стані алкогольного сп’яніння, звільнено з органів внутрішніх справ.
 
Як з’ясувалось згодом, керував автомобілем інспектор дорожнього-патрульної служби БДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області, який знаходився поза службою.
 
За фактом було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.
 
«Проведеним службовим розслідуванням, за грубе порушення дисципліни, норм професійної та службової етики, положень Дисциплінарного статуту ОВС України, Закону України «Про міліцію», що призвело до дискредитації звання працівника міліції перед громадськістю, на працівника ДАІ накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ» - повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.
 

Відео затримання працівника ДАІ


 
 
На даний момент, залишається відкритим важливе питання: чи було притягнуто до справедливої відповідальності безпосередніх керівників вже колишнього інспектора ДАІ? Ми зі своєї сторони звернемось до УДАІ Львівської області з ініціативою, надати можливість ознайомитись із матеріалами службового розслідування, щоб вияснити усі моменти, які на нашу думку намагаюся приховати від громадськості.
 
PS: Очікуйте опублікування гарячої інформації, про безпосередніх керівників колишнього ДАІшника.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)