ПРОДОВЖЕННЯ: у Львові затримано неадекватного п'яного бидло-водія (ВІДЕО 18+)

Львів | 10 червня 2015, 19:13 Переглядів: 5632

У ніч з 3 на 4 червня 2015 року у Львові, на вул. Любінській 150 затримано 45-річного чоловіка, який керував автомобілем марки "Toyota Camry XV40" з д\н BC6788EH у сильному алкогольному сп'янінні.
 
 
Водій автомобіля поводився дуже неадекватно, кидався та погрожував працівникам ДАІ та громадським активістам, деяким з них навіть наніс удари кулаком. Працівники міліції затримали даного громадянина - Головенка Петра Миколайовича зі застосуванням спецзасобів.

 
У даного чоловіка є судимість, за привласнення службових повноважень. Також цей чоловік неодноразово попадався на очі громадським активістам у стані алкогольного сп'янінні за рулем. Зокрема, зовсім недавно опублікована розповідь про "подвиги" даного чоловіка у групі Varta1 у соц. мережі Facebook:
 
 
У підсумку водія було доставлено до наркодиспансеру, для проведення мед-огляду, від якого водій - Головенко Петро Миколайович відмовився, нащо було складено протокол по ст. 130 КУПаП, а саме за відмову особи пройти огляд на стан сп'яніння чи наявність зазначених лікарських засобів, що прирівнюється до керування у стані сп'яніння.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)