Облави ТЦК у Львові - що про таку мобілізацію думають львів'яни

Львів | 16 жовтня 2024, 09:01 Переглядів: 81

Останнім часом у Львові збільшилася кількість облав Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) у громадських місцях. Така діяльність викликає обурення серед мешканців міста та піднімає численні питання. Натомість в обласному ТЦК та СП зазначили, що проводять процес оповіщення, і закликають громадян дотримуватися норм законодавства.
 
Новини.LIVE запитали у львів'яни, як вони ставляться до масових облав ТЦК по Україні.
 

Облави ТЦК та СП 

 
Більшість респондентів відповіли Новини.LIVE, що не підтримують такі дії представників ТЦК та СП, адже вони дискредитують ЗСУ. Проте є й ті, хто підтримує такий спосіб мобілізації, оскільки військових, які третій рік на фронті, має хтось замінити. 
 
"Вкрай негативно ставлюсь до таких дій ТЦК, бо вони дискредитують ЗСУ. І навіть форма, яку носять представники ТЦК, вона лякає тебе, бо ти не розумієш, хто перед тобою, і це погано впливає на весь ореол", — каже жінка.
 
"Нормально ставлюсь до такого. Ці всі відео в мережі — це ж поодинокі випадки. Якщо ти нормально спілкуєшся з людиною, то вона із тобою буде нормально говорити", — зазначає хлопець.
 
"Все дуже негативно. Я вважаю, що українська культура має бути зовсім інша. Така поведінка — не українців. Йти на війну мають хлопці, які хочуть йти. Змушувати силою йти воювати — це неправильно", — додає жінка.
 
"Нормально ставлюсь до таких дій ТЦК. Як їм знайти тих, які ховаються вдома? Є багато хлопців, які не мають ротації, а їм треба вертатись додому", — наголошує львів'янка.
 
Нагадаємо, ми раніше писали, що у Львові люди в балаклавах навідалися на весілля.
 
Ми також писали, що українська ведуча гнівно висловилася після рейду ТЦК на концерті "Океану Ельзи".



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу