Безлад, недобуди, ями, премії

Львів | 26 грудня 2022, 12:09 Переглядів: 728

Червоноградська влада рахує, що вона заслуговує на нагороди, премії, надбавки за тяжку свою працю.
Що ми маємо з покращень, як мешканці нашої територіальної громади відчули або побачили за останні два роки? На мою думку, нічого.
 
 
Усі нібито покращення в місті закінчились провалом. Беремо КП «Спорткомплекс «Шахтар», який ледве «відремонтували», якщо це можна так сказати. Будівництво контролювали і нардепи, і була створена тимчасова депутатська комісія. Виділялися додатково мільйони з міського бюджету, щоб продовжити цей ремонт. І навіть після «завершення» міська влада й надалі виділяє на СК кошти.
 
 
А ви зауважили, що навіть відкриття офіційного не було, не було представників обласної влади, не було перерізування стрічок. А знаєте, чому? Бо СК «Шахтар» занадто токсичний через шлейф кримінальних проваджень, які тягнуться і по сьогоднішній день. А постраждав у цьому міський бюджет, який наповнюється за кошти платників податків. А що влада? А влада кожного року до Дня місцевого самоврядування виділяє собі мільйони на премії.
 
 
Міст. Скільки пафосу було при рекламі на початку реконструкції підвісного мосту. Тут ситуація не краща за СК «Шахтар». Міст почали реконструювати у 2018 році, а вже у 2019 міська влада мала святкувати його відкриття. Але щось як завжди пішло не так.
Надворі 2022 рік, а мосту так і немає. Ну і, відповідно, шлейфи кримінальних проваджень та судових позовів. А постраждав у цьому міський бюджет, який наповнюється за кошти платників податків. А влада кожного року до Дня місцевого самоврядування виділяє собі мільйони на премії.
 
 
Наступне досягнення влади – це вулиця Бічна Промислова, яка мала бути відремонтована до 31 грудня 2021 року. Але, на жаль, влада знову не порозумілася з підрядником. Договір було розірвано, а ремонт – заморожено. Страждають від цього прості громадяни та червоноградці. А влада кожного року до Дня місцевого самоврядування виділяє собі мільйони на премії.
 
 
Переходимо до чергового «чуда світу», «пам’ятки архітектури» – вулиці Промислова.
Ми вже роками спостерігаємо за публікаціями у соціальних мережах, які показують стан дорожнього покриття на цій вулиці міста, яка є транзитним шляхом між Львівською та Волинською областю, а також і з кордоном Європейського союзу.
 
 
Писати про неї багато не буду, я вже втомився.
 
 
А про самовільні встановлені кіоски та павільйони я також писав не один раз. Про підприємців, які багато років не сплачують до бюджету коштів за оренду землі, через яких міська влада витратила кошти на суди та інші речі, щоб будівлі були демонтовані. А що ми маємо?
 
 
Є рішення судів, є виконавчі провадження, але будівлі і далі залишаються стояти, демонструючи силу їхніх власників та слабкість червоноградської влади.
 
 
Роками на очах червоноградців злодії розбирають пліт у центральному парку, а його фундамент руйнується. Така картина у самому центрі міста. Для чого нам гарне і доглянуте місто?! Можна просто кожного року до Дня місцевого самоврядування виділяти собі мільйони на премії.
Але не все так погано. За час перебування Залівського на посаді міського голови йому вдалося придбати собі квартиру і новенький позашляховик. Та й таке!
 
 
 
За «Велике будівництво» на території громади сьогодні писати не буду, це буде окрема стаття, яка вам сподобається.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)