Бунт на шахті Надія

Львів | 31 серпня 2022, 10:07 Переглядів: 794

Працівники шахти «Надія» зустрічають нового керівника
 
Як мені стало відомо, в Міненерго вирішили змінити керівника цього підприємства.
 
Я раніше вже повідомляв, що на горизонті з’явився «реформатор» вугільної галузі Андрій Венгрин, який заручився підтримкою міністра енергетики та розпочав керівні зміни на шахтах Львівсько-Волинського вугільного басейну. Вже на ДП «Волиньвугілля» все ж таки вдалося призначити керівників з кримінальним шлейфом, але на шахту 9 «Нововолинська» запхати своїх «менеджерів» не вдалося, бо шахтарі не впустили їх на підприємство, незважаючи на наказ міністра.
 
Сьогодні зранку шахтарі «Надії» дізналися, що всупереч прагненню колективу їм хочуть «поставити» нового керівника. Готові зустріти його не з теплими обіймами.
 
Ще тиждень тому колектив шахти одноголосно підтримав діючого директора та направив відповідне звернення до керівників держави, але, на жаль, в Міненерго інші бачення або відпрацювання.
 
«Шахтарі чекають, чекають з нетерпінням».
 
Для чого міністерство у воєнний час розпалює нестабільність у вугільній галузі???
 
Ми отримали прокол зборів трудового колективу ПрАТ «Шахта «Надія», під час якого виносилося питання про зміну керівника копальні, де всі 161 присутніх працівників підприємства одноголосно підтримали діючого директора Пиляя І.Д. на посаді в.о. директора ПрАТ «Шахта «Надія».
 
Після чого копію протоколу як додаток до звернення трудового колективу надіслали міністру енергетики на голові профспілки працівників вугільної промисловості України Зиміну.
 
 
Але, як ми бачимо, у міністерстві свої погляди щодо вищезгаданого підприємства. Їх не цікавить думка трудового колективу, який радикально налаштований проти забаганок міненерго.
 
Як виявляється, на електронну адресу шахти міністерство надіслало наказ про звільнення діючого директора, через що і стався бунт на підприємстві.
 
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)