Директора шахти – у нокаут

Львів | 8 червня 2022, 14:23 Переглядів: 4236

Звісно, про подію, що відбулася 06.06.2022 року будуть замовчувати. Але нам вдалося отримати деяку інформацію.
В одному з ювелірних магазинів Червонограда, який знаходить у самому центрі міста, колишній посадовець ДП «Львіввугілля» побив директора шахти «Надія».
 
 
На жаль, про причини та суть конфлікту інформації ми не отримали, але вистачить і цього.
Відповідно, ми звернулися до керівництва Червоноградського відділу поліції за коментарем.
Керівник поліції Василь Шимон у телефонній розмові підтвердив факт цього інциденту. Також розповів, що відкрито кримінальне провадження та триває слідство. Від решти коментарів відмовився.
Керівника вугільного підприємства  на кареті швидкої допомоги доставили до червоноградської міської лікарні. Про важкість тілесних ушкоджень ми повідомляти не можемо.
 
Через що відбувся конфлікт? Стосується він професійної діяльності керівника шахти, чи, може, виник з побутових причин? Ніхто про це говорити не хоче.
 
Сам потерпілий, на жаль, відмовився нам надати інформацію.
Хочемо нагади, що зовсім недавно вже була резонансна подія з цим же керівником шахти «Надія», коли за невідомих обставин під будинком, де він живе, згорів їхній сімейний автомобіль.
 
 
За додатковою інформацією із джерела у Червоноградській лікарні сьогодні стало відомо, що потерпілого було скеровано на госпіталізацію до міста Львова.
 
Тепер переходимо до іншого учасника бійки.
Як нам вдалося дізнатись, другим учасником конфлікту був колишній комерційний директор ДП «Львіввугілля», який останнім часом потрапляє у гучні скандали.
У минулому році під час виконання ним обов’язків на керівній посаді державного підприємства прокуратура Львівської області повідомила йому про підозру у розтраті бюджетних коштів в особливо великому розмірі (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).
За даними слідства, у квітні 2021 року між ДП «Львіввугілля» та приватним підприємством було укладено тендерний договір на поставку гірничо-шахтного обладнання. При цьому підозрюваний, діючи в порушенням умов договору, вчинив дії щодо оплати вказаної продукції без її фактичної доставки на підприємство.
 
На сайті DK-Zaxid ми про це писали. Але наша стаття не сподобалася експосадовцю, і він почав погрожувати журналісту Олександру Клімову (відео). Тоді поліція відкрила ще одне кримінальне провадження за фактом погрози журналісту, але слідство не знаходить там явних погроз і збирається закривати провадження.
 
 
 
 
Чого можна чекати від таких людей? Чи, можливо, розслідування буде тоді, коли згорить авто журналіста або йому нанесуть тілесні ушкодження??? Може, і тоді не буде достатньо доказів?
Сьогодні одні обороняють нашу державу від агресора, а другі продовжують нахабним чином порушувати закон, знаючи, що їм все завжди зійде з рук.
Недарма говорять, що гроші «рішають» все.
 
 
 
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)