"На Land Cruiser в лабутенах"

Львів | 25 листопада 2021, 11:02 Переглядів: 2996

 
Керівник шахти "Надія" Пиляй Ігор призначений наказом Міненерго № 64-к/к директором підприємства 16.06.2020 року. Хочемо наголосити, що вже й раніше Пиляй Ігор обіймав посаду керівника цього підприємства і потрапляв у гучні скандали, про які ми зараз напишемо.
 
 
Але давайте згадаємо, як у 2015 році Пиляя призначили гендиректором ДП "Львіввугілля", і коли він вийшов на протест до шахтарів, вони його прийняли під негативний свист та ганьбу, через що він пішов зі сцени. Після такої реакції гірників Пиляй написав заяву на відкликання його наказу.
 

 
І пішов Ігор Пиляй працювати в КП "Червонограджитлокомунсервіс", а вже у 2019 став кандидатом на посаду в.о. директора ПрАТ АК "Шахта "Надія". Цікаво, хто ще тоді пролобіював кандидатуру Пиляя на керівну посаду?
Довго керівником вугільного підприємства попрацювати не вдалося. Ігор Пиляй потрапив до гучного скандалу зі службовим автомобілем, який розтрощив, як повідомлялось раніше, його племінник.
 
Поліція на той час відкрила провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), так як авто є власністю підприємства.
Чим воно закінчилось, нікому невідомо, але чомусь ми впевнені, що поліція спустила все на тормозах, а Пиляй вийшов чистим з води. Для чого дати покарати свого племінника, який розтрощив службовий автомобіль Шахти "Надія"?
 
Через короткий період керівництво на шахті змінили.
 
Але вже влітку цього року Пиляя повернули на керівну посаду. Хто знову пролобіював його кандидатуру? Невже народний депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук, куди начальником служби охорони влаштувався його помічник, можливо, для повного контролю над підприємством, з якого повним ходом реалізовують вугілля ТзОВ ВП "ЗВЗ".
 
 
Так, саме це підприємство потрапило нещодавно до гучного скандалу на ДП "Львіввугілля", за яким, із публікацій у ЗМІ, стоїть нардеп Камельчук. Тепер наслідки такої діяльності оцінюють у майже 40 млн грн збитків державі. Розслідування тривають.
 
Повертаємось до керівника шахти "Надія".
 
Ми вже нагадували вам про ДТП зі службовим позашляховиком, яке зійшло з рук Ігорю Пиляю, а мало того, його знову призначили на керівну посаду.
 
Вже неодноразово в наше поле зору потрапляв цікавий момент. Автомобіль Тойота Прадо, який належить ПрАТ АК "Шахта "Надія", частенько припаркований біля будинку директора шахти. Але що тут такого, директор їздить на роботу?! На жаль, ні. Службовий автомобіль шахти використовує дружина Ігоря Пиляя у власних цілях. Тут виникає багато запитань. За які кошти заправлений автомобіль? За кошти шахтарів?
 

 
Ми скерували заяву у правоохоронні органи для проведення перевірки.                                                                                                                     



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)