Хто стоїть за пофігізмом?

Львів | 4 листопада 2021, 15:34 Переглядів: 2128

 
Якщо хтось із вас ще не зауважив, то повідомлю, що у Червонограді раптом з’явилася нова автостанція. Я вирішив розібратися із тим, на яких підставах вона працює і чи законно усе це.
 
Міська рада, на жаль, поки що не володіє достатньою інформацією. Або робить вигляд, що це не її справа. Може, тому, що заступником директора підприємства, яке відкрило цю автостанцію, є Андрій Турколяк, член політичної партії «Європейська Солідарність» і член виконавчого комітету Червоноградської міської ради.
 
Відділ містобудування та архітектури Червоноградської міської ради встановив, що ця автостанція не має необхідних документів, а тимчасові споруди, встановлені підприємством, підлягають знесенню.
 
То чому на всі ці факти досі немає належної реакції міської влади? Бо ж ця автостанція працює вже більше місяця! Чому немає рішення виконавчого комітету про примусовий демонтаж незаконно встановлених будівель? Чому водії автобусів, які належать цьому підприємству, масово порушують правила дорожнього руху?
 
А як, скажіть мені, може виконком, у якому значна частина членів є представниками «Європейської Солідарності», підтримувати законні рішення, які можуть зашкодити бізнесу «своїх»? Та й у міській раді є 13 депутатів від ЄС, які при потребі можуть добре «попити крові» представникам виконавчої влади.
 
Тому місяць вже пройшов, а на нову автостанцію, яку відкрили без необхідних дозволів і документів, ніхто ніякої управи не шукає.
 
27 жовтня представники управління транспорту і зв’язку Львівської ОДА та Укртрансбезпеки проінспектували роботу нової автостанції. І, звичайно ж, виявили немало порушень. Але на цьому поки що все. Бо керівником управління, як виявляється, є колишній голова Радехівської РДА, який чимало років працював у районних державних адміністраціях за часів президентства Петра Порошенка.
 
 
Тобто потрібних документів для роботи автостанції підприємство не оформило. Порушень – маса. Ще й водії автобусів зупиняються для висадки і посадки пасажирів у невстановлених місцях і з грубими порушеннями правил дорожнього руху, за що працівники поліції уже неодноразово складали на них відповідні протоколи.

 
 
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)