Яка доля чекає міст через Західний Буг

Львів | 10 жовтня 2021, 14:46 Переглядів: 1635

 
Кожного дня дописувачі соцмереж скидають інформацію стосовно аварійного мосту через річку Західний Буг неподалік села Городище, яке входить сьогодні до складу Червоноградської громади.
 
Міська влада у липні цього року на офіційній сторінці у Facebook публікувала допис про ремонт цього мосту: 
 
«На мості через річку Західний Буг поблизу села Городище, який перебуває в аварійному стані, проводяться ремонтні роботи. Техніку для ремонту надав відокремлений підрозділ ДП "Львіввугілля" "Вантажно-транспортне управління". До слова, цей міст й досі перебуває на балансі державного підприємства», - повідомили у раді.
 
 
 
Тепер ми розуміємо, що міська влада не буде нести відповідальності за можливі наслідки аварійності об’єкту, який сьогодні перебуває у жахливому стані.
 
 
Дерев’яні балки знову прогнили та провалились. Утворились великі діри у мості. Автомобілям важко проїхати та оминути це. Але цим мостом їздять карети швидкої допомоги, водій якої і надіслав до нашої редакції фото.
 
 
Думаємо, що кожний задає собі питання - коли нарешті дерев’яний міст буде відремонтований до відповідних стандартів? 
Тепер повертаємось до балансоутримувача. Як повідомляла Червоноградська міська рада, міст перебуває на балансі державного підприємства "Львіввугілля". Враховуючи ситуацію з боргами на цьому підприємстві, очікувати фінансування на реконструкцію просто нереально.
 
 
Тому правильно було би передати міст на баланс ОТГ чи на один з обласних департаментів. А чи готова на це влада? Думаємо, ні! Кому потрібен такий тягар з купою можливих наслідків?
Ми скерували низку запитів на ДП «Львіввугілля» для отримання повної історії згаданого мосту та на міську владу для отримання інформації щодо планів посадовців відносно «аварійної переправи» через річку Західний Буг.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)