Дорогу на Раву-Руську ремонтують

Львів | 21 вересня 2021, 14:53 Переглядів: 2578

Кожен день ми спостерігаємо незадоволені коментарі у соціальних мережах щодо повільного виконання ремонтних робіт на дорозі Т14-04 Червоноград - Рава-Руська.

Нагадуємо, що роботи виконує польський підрядник «Дрог-Буд».

За коментарем ми звернулися до депутата Червоноградської районної ради Олександра Клімова, який неодноразово висвітлював цю тему.

"Саме вчора, 21 вересня, мені довелося проїхатися цією ділянкою, щоб побачити, як проходять ремонтні роботи. Техніка працює у селі Муроване, займаються облаштуванням узбіч для розширення дорожнього полотна.

На цій ділянці працює техніка, яка засипає ці узбіччя. Також між селами Муроване та Жужеляни працює фреза, яка знімає старий асфальт.

 

Хочу приділити увагу саме водовідведенню у населених пунктах, через які проходить наша дорога.

Я не впевнений, що в Україні хтось так робить чи робив водовідведення, як це сьогодні робить польський підрядник у селі Жужеляни. Вони практично перерили усе село. На кожному кроці встановлені колодці, прокладені стічні труби. Я таке бачив лише за кордоном.

Також водовідведенням зайнялися вже у с. Заболоття та дійшли майже до Белза.

На мою думку, після закінчення ремонту ця дорога простоїть не один рік. Чого, на жаль, не можна сказати про дорогу Р-15, бо через відсутність належної системи водовідведення у селі Боянець вже підмиває тротуари. 

Мені самому не терпиться побачити закінчення ремонту, але я розумію, що де якість, там не повинно бути спішки. Тому залишається набратися терпіння та спостерігати за ремонтом".




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)