"Оголошений у розшук"

Львів | 2 червня 2021, 10:38 Переглядів: 2714

Чоловік, який усім вигадує «прозвиська», а потім нав’язує їх червоноградцям, не визнає своєї вини.
Розповідаємо історію.
Чому кримінальні справи проти Ткачика розглядають дуже довго або взагалі не розглядають?
Як показує практика, цей чоловік дуже любить скаржитися. Сьогодні своїми скаргами він засипав Генпрокуратуру, міністрів, депутатів ВР.
Якщо слідство робить свою роботу правильно, але це стосується самого Ткачика, то він зробить усе можливе, щоб цю роботу заблокувати. З його скриньки вилітає десяток скарг в усі органи для проведення перевірок слідчих, прокурорів та інших осіб, які правильно роблять свою роботу.
Так от. Ви усі бачили відео, на якому чітко видно, як саме Ткачик під час проведення рейду наносив удари двом чоловікам, саме він виражається нецензурною лайкою, саме він надає вказівки інспекторам застосувати кайданки до осіб, які не здійснюють опір.
посилання на відео "ТУТ"
 
 
 
Припустимо, що вони ловили рибу, але це не дає право Ткачику наносити пошкодження життю і здоров’ю людини.
Чому простий «громадський інспектор» поводить себе так зухвало, як великий керівник?
Ну і нарешті слідство йде до фінального завершення. Але завершити його не так то й просто. Подейкують, що працівникам поліції довелося оголосити Володимира Петровича у розшук. І, як кажуть, тільки після цього він нарешті почав давати свідчення.
А тут ще й другий «про*об». В розлючену стані він наніс удар депутату Червоноградської міської ради. Відповідно, було порушено кримінальне провадження.
 
 
А тепер найцікавіше.
У справі депутата міської ради з’являються «свідки Ткачика», які один в один подають покази, що саме вони бачили, як Ткачик не бив депутата, а той сам впав....
1. А тепер про свідків. Коли у Добротворі Ткачик бив людей, то під час слідства з’явився свідок з Червонограда, який «випадково» проходив повз і бачив, як Ткачик нікого не бив. Якщо подивитись на відео, то можна чітко стверджувати, що він бреше.
2. А пам’ятаєте 10 корупційних протоколів, які склали на Ткачика?! Так от, цей же свідок бачив, як Ткачику неправомірно вручали ці протоколи та зухвало поводилися відносно «невинного».
3. А тепер справа депутата. Цей же свідок також випадково проходив біля пам'ятника невідомому солдату у Червонограді і «чітко, до дрібниць» бачив усю ситуацію.
Не буває потрійної випадковості, бувають неправдиві покази. Тому потерпілими будуть написані відповідні заяви про вчинення злочину «лівими свідками».
Тепер про блатний жаргон Ткачика.
Ми спостерігаємо, як Ткачик у своєї заявах та скаргах, у соціальній мережі виписує про  якісь групи, які керують містом.
Кожному з персонажів приписує якісь прізвиська: РАГуЛь, Смотрящий, Групи беззаконня, Безтолковий та інші. І це все нібито народ таке говорить, а він всього лиш висловлює думку народу. Ось тільки про такі прізвиська червоноградці дізнаються виключно від самого Ткачика, який такими методами вирішує виключно свій власний інтерес. А точніше, «спасає свою власну дупу».
Відповідно, Ткачика інформують деякі колишні керівники поліції, а також діючі, тому він добре обізнаний у майбутніх діях з боку правоохоронців.
А про те, як вельмишановний Володимир намагається повернути Андрія Дикого, писати не будемо, про це Ткачик писав у себе на сторінці у Фейсбук. Нібито хорошим  керівником був, можливо, комфортним для Ткачика? І справ кримінальних ніхто не розглядав, в розшук не оголошував, підозри не вручав, та й взагалі ніхто проти Ткачика не мав права нічого робити... Тому справу по Добротвору півтора роки маринували у поліції, а про скерування її до суду навіть ніхто не говорив.
 
 
А тепер, мабуть, дізнавшись про нову ротацію керівників відділів поліції, можливо, від самого Андрія Дикого, Ткачик не злізав з Руслана Царя. І прізвиська, і звинувачення постійно лунали в його сторону. І тут він просто вирішив повернутися на попереднє місце роботи, а на його місце в Червонограді призначили людину з Хмельницького. Блін, знову не Дикий Андрій! Не вдалось пропхати!
Ну, чекаємо на нове прізвисько для нового очільника Червоноградської поліції!
А тепер про нашу окружну прокуратуру.
Виявляється, новий прокурор, молодий хлопчина зі Львова, отримав прізвисько «смотрящий». Цікаво, за чим?
Якщо Ткачик починає про когось писати нісенітниці, то це означає, що та людина робить все правильно.
Часи змінюються, змінюються керівники, а за свої справи потрібно відповідати.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)