Коли б’єш Ткачика, отримуєш 8 років в’язниці з конфіскацією належного йому майна

Львів | 8 травня 2021, 14:05 Переглядів: 2665

 
 
Коли б’єш Ткачика, отримуєш 8 років в’язниці  з конфіскацією належного йому майна!
Як поліція, так і прокурори працюють у різних ситуаціях. 

Є прості смертні люди, а є Ткачик Володимир Петрович. Хочу привести приклад, як побудована правоохоронна система з суддями, разом узяті. 

Як вони йдуть на поводу особи, яка обожнює скаржитись та судитись. 

Як кажуть: «Не чіпай гівно, щоб не смерділо». Саме така в нас склалася ситуація навколо «святого» Ткачика. 

Уривок із кримінальної справи:

2 грудня 2011 року, близько 19 год. 00 хв двоє чоловіків з метою заволодіння чужим майном, діючи за попередньою змовою, групою осіб, підійшли до вказаного автомобіля та, застосовуючи насильство, небезпечне для життя та здоров'я, спільними діями витягли ОСОБА_3 за одяг із салону автомобіля, повалили на землю і стали наносити численні удари руками та ногами по голові та інших ділянках тіла. При цьому ОСОБА_5, користуючись підтримкою ОСОБА_6 та перевагою над потерпілим, обшукав кишені останнього і таким чином заволоділи належними йому гребінцем вартістю 10 гривень та окулярами вартістю 250 гривень, - уривок з рішення суду.
 

 
«Допитані у судовому засіданні підсудні ОСОБА_5 та ОСОБА_6 вину свою у вчинені розбійного нападу не визнали.» 
«Пояснення підсудних в тій частині, що вони не вступали між собою у змову і потерпілого з машини силою не витягували, його кишені не обшукували та наміру заволодіти його майном не мали, і пояснення підсудного ОСОБА_6 в тій частині, що він не наносив удари ногами потерпілому, суд до уваги прийняти не може, поскільки, на думку суду, вони дані ними з метою пом'якшення відповідальності.» 
 

Звісно, що суд не прийняв такі пояснення, бо це вже інша правова кваліфікація, да й слідчі в поті чола «нарозслідували» справу.  

Чому обвинуваченні не визнали розбою? Бо, на мою думку, саме розбою вони не вчиняли, а це все було «нарозслідувано» ментами, можливо, під тиском Ткачика, щоб винуватці понесли реальне покарання з позбавленням волі. Як це якісь засранці такого чоловіка отоварили?

Що ми маємо сьогодні?

Ткачик Володимир, будучи депутатом Львівської обласної ради, членом рейдової групи, наносив двом чоловікам тілесні ушкодження.

Маючи в доказовій базі відео, на якому чітко видно, як «святий» Ткачик наносить удари, агресивно себе поводить, висловлюється нецензурною лайкою, маючи висновки судово-медичних експертиз, маючи усі проведені слідчі дії, не можуть направити справу до суду вже майже два роки.
 
 
Що це за правоохоронна система, яка здійснює вибіркове слідство? Сьогодні Ткачик пише купу скарг до керівників держави, щоб чинити тиск на слідство. Що йому сьогодні і вдається.

Отож, що мені вам говорити. Ви і самі розумієте, що за Ткачиком стоїть команда, яка хоче повернути колишнього начальника поліції для того, щоб в нього не було проблем із законом, а ті натомість прикривали його «задницю»…



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)