ЄС тягне за своїх

Львів | 28 квітня 2021, 18:24 Переглядів: 2291


Завтра депутати Червоноградської міської ради планують передати в оренду 11 земельних ділянок члену виконавчого комітету від Європейської Солідарності Ігорю Грабінському.

Як нам стало відомо, ексдепутат обласної ради Ігор Грабінський у 2009 році придбав промислові  приміщення у самому центрі Гірника. А земельна ділянка перебувала у постійному користуванні попереднього власника. 

Ігор Грабінський використовував земельну ділянку прощею 0.782 га близько 10 років і не сплачував орендну плату до селищного бюджету.

У 2019 році йому вдалося поділити цю земельну ділянку на 4 окремих під власними нежитловими будівлями та укласти договори оренди.

А вже у 2020 році за кошти Гірницької селищної ради був розроблений детальний план, здійснено поділ земельних ділянок на 11 окремих та внесені зміни до цільових призначень земельних ділянок. Вони стали «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для реконструкції власної будівлі під три індивідуальні житлові будинки».

Замість того, щоб продати Грабінському земельні ділянки та поповнити міський бюджет, було придумано план того, як обійти процес продажу земельних ділянок. Якщо завтра рада проголосує, то Ігор Грабінський зможе розпочати реконструкцію нежитлових будівель, після чого продати як незавершене будівництво, а вже тоді нові власники зможуть отримати у власність землю БЕЗКОШТОВНО.

Найголовніше у цьому, що збитки отримала Гірницька селищна рада і отримає Червоноградська міська, а член виконкому ради від ЄС отримає значні прибутки…



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)