Сокальський поліцейський хоче поновитися на посаді

Львів | 12 квітня 2021, 10:24 Переглядів: 1798

Поліцейський Єрьоменко М.В., який неодноразово порушував дисциплінарний статут Національної поліції України, поновлюється на посаді.

Про це стало відомо з сайту судової влади.

Ще взимку 2019 року Інспектор Єрьоменко виніс одночасно ШІСТЬ адміністративних постанов на водія, якого незаконно зупинили. Водій вимагав від працівників поліції дотримання чинного законодавства (озвучення вмотивованої причини зупинки, пред’явлення доказів правопорушення, дотримання процедури зупинки т.з.

Після тривалих незаконних вимог пред’явити документи його доставили у відділок поліції для встановлення особи, не склавши протокол про затримання. Після цього поліціянт склав на водія 6 постанов.

Згодом Сокальський районний суд скасував незаконні постанови. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляв журналіст Дорожнього контролю Львів Олександр Клімов.

Водієм була написана заява про злочин в ДБР, яку уповноважені особи управління не внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.

06.12.2019 року, слідчий суддя Личаківського районного суду зобов’язав уповноважену особу управління ДБР внести відомості в ЄРДР та розпочати кримінальне провадження за ч.1 ст. 365 ККУ.

Наказом Головного управління Національної поліції у Львівській області від 13.08.2020 р. №245 о/с було звільнено зі служби в поліції на підставі п. 6 ч 1 ст. 77 Закону України «Про Національну поліцію» у зв'язку з реалізацією дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення.

Сьогодні старший сержант поліції Сокальського ВП Червоноградського ВП ГУНП у Львівській області оскаржує наказ про своє звільнення.

Після тривалих порушень Закону поліцейському ще вистачає нахабності повертатися на службу.

 




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)