Затримали на гарячому

Львів | 6 квітня 2021, 11:11 Переглядів: 1234

Завдяки пильності львів’янина поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки з автомобілів
 
Вночі чоловік побачив як зловмисник намагається проникнути у припарковані біля будинку авто та повідомив про це у поліцію.
 
 
5 квітня близько третьої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків, розташованого на вулиці Сірка у Львові. За словами заявника, невідомий чоловік підходить до припаркованих біля будинків автомобілів, заглядає у салони та намагається відкрити деякі з них.
 
Першими за вказаною адресою прибув наряд Управління поліції охорони у Львівській області. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, котрий, пошкодивши дверцята, проник у мікроавтобус «Фольксваген» та викрав автозапчастини на загальну суму близько 5 тисяч гривень.
 
За фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
 
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)