Оновлено: хуліганство п'яного працівника міліції у Львові (ВІДЕО)

Львів | 9 червня 2015, 11:06 Переглядів: 7370

Ввечері 7 червня 2015 року у Львові, по вул. Широка на своєму автомобілі рухалась сім'я з дітьми, яка поверталася додому з відпочинку та в один момент їх підрізає автомобіль марки "ВАЗ 21099", за рулем якого виявився нетверезий працівник міліції - Дрозд Роман Юрійович.
 
Як повідомляє, веб-сайт ГУМВС України у Львівській області:
На працівника міліції Дрозда Романа складено адміністративний протокол за ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.
 
За цим фактом начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія призначив службове розслідування.


Подія трапилась близько 22-00, водій "ВАЗ 21099" темно-вишневого кольору з д\н ВС0825АТ підрізає інший автомобіль "Hyundai i30", а далі водій "ВАЗу" виходить з авто та розбиває заднє дзеркало автомобіля, в якому рухалась сім'я.
За рулем "ВАЗу" перебував п'яний працівник міліції, а саме капітан міліції, оперуповноважений Галицького РВ - Дрозд Роман Юрійович.
 

П'яний працівник (див. відео) сам підтвердив, що він знаходиться у стані стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медичного освідчення водій відмовився, за що було виписано адміністративний протокол по ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

В результаті водієм "Hyundai i30" написано заяву за вчинення хуліганських дії у його сторону.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)