"Ремонту автошляху Р-15 не буде - щебінь продали" (ФОТО, ВІДЕО)

Львів | 18 травня 2015, 00:11 Переглядів: 9573

Як відомо, в даний час проводиться довгоочікуваний ремонт на автошляху Р-15 - https://dk-zaxid.com/articles/lviv/48
 
Учора, 17 травня, до журналістів "ДК ЗАХІД" та активістів "Дорожній Контроль Захід" зателефонував голова громадської ради при Червоноградського МВ Ткачик Володимир, що у селі Доброчин Сокальського району Львівської області намагаються продати 20-тонну вантажівку, завантажену "під зав'язку" щебенем, який призначений для будівництва автодороги Р-15.
 
 
По прибуттю на місце журналісти та активісти побачили, що поряд з вантажівкою находиться авто-екскаватор, який розвантажує вантаж покупцю на ділянці розпочатого будівництва. Власник будівництва пояснив, що водій вантажівки мабуть заблудився і хотів розвернутись саме на його будівництві та зав'яз. Після чого власник почав твердити, що він уже купив щебінь на одній із червоноградських будівельних фірм.
 
Автотранспорт, належить ТОВ "Автомагістраль", що власне й здійснює ремонт горезвісної частини дороги.
 
На місце було викликано слідчо-оперативних групу, яка склала акт огляду місця події, вилучили "липову" накладну та вантажівку зі щебенем.
 
 
Згодом прибув керівник львівської філії ТОВ "Автомагістраль" Володимир Краснопьоров, який мовляв, що цей щебінь до ТОВ "Автомагістраль" не відноситься, в результаті конкретної розмови з ним не вийшло.
 
 
В кінці-кінців керівник Володимир Краснопьоров почав нецензурно лаятись та погрожувати застрелити журналіста, нащо була написана відповідна заява про злочин працівникам міліції.




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)