Махінації працівників ДАІ м. Ковель

Львів | 14 квітня 2015, 11:18 Переглядів: 3042

Вчора, увечері при виїзді з м. Ковель в сторону м. Києва працівниками ДАІ безпричинно був зупинений автомобіль марки "Skoda Felicia", який нібито проїхав на заборонений сигнал світлофора.

 

 

Працівники ДАІ не представились, відмовлялись пред’явити службові посвідчення, а в того працівника ДАІ, який оформляв адміністративний протокол не було нагрудного жетону, що ставить під сумнів законність роботи цього працівника ДАІ.


По суті, інспектор ДАІ з обслуговування м. Ковель, капітан міліції Прокопчук С.В. (без нагрудного жетону) склав адміністративний протокол по ст. 122 ч. 2 КУпАП без ніякої доказової бази та свідків, але по виклику ДАІшників на місце прибули підставні поняті на “скромному” автомобілі марки “Range Rover”, а другий понятий на автомобілі марки “ВАЗ-2106” та допомогли інспекторам ДАІ зробити все по “закону”.


Один, з інспекторів ДАІ навіть підписався в адміністративному протоколі замість водія, про те, що його ознайомили із 63 ст. Конституції України.

 


Водій зателефонував на гарячу лінію УДАІ Волинської області, після цього у інспекторів ДАІ заявилось нібито невідкладне службове завдання, та вони змушені їхати.


На прохання водія, про надання копії протоколу – було відмовлено. Водію вручили тільки постанову, після чого ДАІшники поїхали.


 

Постає питання, чи потрібні нам такі слуги народу?

 




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)