Toyota Land Cruiser на «крутих» номерах НС7777ХН за 72 000 гривень.

Львів | 18 березня 2024, 14:21 Переглядів: 6428

 
На вулицях Червонограда постійно спостерігається чорна Toyota Land Cruiser на «крутих» номерах НС7777ХН за 72 000 гривень. Хто він, водій цього позашляховика?
Щоб довго не тягнути за ниточку, розкриваємо усі карти.
Власник цього коня, який коштує майже 50 тисяч доларів, є Андрій Петрик. Хто це такий?
 
 
Це племінник «смотрящого» за вугільною галуззю, а тепер ще й за «Центренерго» Андрія Венгрина. Можна сказати, «мінісмотрящий», якого дядько поставив на шахту «Надія». Шахтарі розповідають, що він там проживає в прямому сенсі цього слова.
 
 
Сьогодні постачання будь-якого обладнання на шахту відбувається виключно через Андрія Петрика, інформацію ми можемо побачити на сайті Prozorro і, відповідно, на шахти Волині, які також підконтрольні Венгрину. А ось ціни на це обладнання завищені в деяких випадках удвічі.
 
 
Чому тільки правоохоронці цього не бачать? Але якщо згадати, то нещодавно там вже проводилися обшуки та вилучалися господарські документи. Питання, чи буде результат? Чи хтось зацікавлений у результаті, чи в отриманні відповідної вдячності за закриття кримінального провадження? Бо скільки ми вже бачили гучних обшуків, які закінчувалися нічим, а беззаконня на шахті продовжуються.
 
Йдемо далі.
 
Андрій Петрик також є директором у ТОВ «ВТО «Український національний продукт», а ця фірма відома нам давно як одна з прокладок «смотрящого» Андрія Венгрина. Саме ця фірма вже фігурувала у кримінальних провадженнях, а також у сюжетах журналістських розслідувань.
У сюжеті програми «Гроші» журналісти розповідають про те, що офіційного бізнесу у Венгрина немає, офісу в компанії “УНП”, куди йде вугілля

 
Що змінилося за цей час? Ніхто не відповів за злочини проти держави. Далі роздирають вугільні підприємства.
Скільки ми ще будемо чути прізвище Венгрин?



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу