Яка буде вартість реконструкції підвісного мосту???

Львів | 3 січня 2024, 13:16 Переглядів: 595

1. Загальна первинна кошторисна вартість обʼєкту «Реконструкція підвісного мосту через Західний Буг в м. Червоноград Львівської області» станом на 2017 р. складала 7 672 274 грн.
2. Станом на 25.12.2023 р. витрати коштів на реконструкцію підвісного мосту через Західний Буг в м. Червоноград Львівської області становлять 7 898 655,86 грн, в т.ч. 6 955 045,64 грн – витрати на виконання будівельних робіт.
3. Для завершення обʼєкту «Реконструкція підвісного мосту через р. Західний Буг в м. Червоноград Львівської області» необхідно 6 708 602 грн.

Такі цифри показав на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Червоноградської районної ради Олександр Клімов.

 

Також хочемо зазначити, що реконструкцію підвісного мосту розпочали у 2018 році, а завершити будівництво мали наприкінці 2019 року.

На дворі 2024 рік. Пішов шостий рік реконструкції цього об’єкту, на який ще додатково потрібно – 6 708 602 грн.

На жаль, продовжити будівельні роботи немає можливості, так як вже тричі не відбулися торги на решту робіт. Цю інформацію ми можемо переглянути на офіційному сайті Prozorro.

Також хочемо нагадати, що при цьому «успішному проекті» Червоноградської міської ради було відкрито не одне кримінальне провадження, подані судові позови, оголошені підозри.

Коротенький зміст: «За даними слідства, у 2019 році міська рада Червонограда, що на Львівщині, підписала угоду на майже 7 млн. грн. з львівським підприємством-переможцем тендеру на реконструкцію підвісного моста через річку Західний Буг.

З метою заволодіння коштами, посадовець упродовж року умисно вносив неправдиві відомості до актів приймання робіт щодо вартості та обсягів виконаних робіт. Це дозволило йому привласнити майже 1,5 млн. грн.»

Слідкуємо далі…




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу