28-річний мешканець одного з сіл району, скоїв наїзд на велосипедиста

Львів | 30 вересня 2023, 10:58 Переглядів: 3247

Вчора на Львівщині сталось дві ДТП за участі велосипедистів – один з них загинув

Поліцейські Львівщини вкотре закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними!

Обидві дорожньо-транспортні пригоди стались 29 вересня у Червоноградському районі. Як попередньо встановили правоохоронці, близько 20.00 на автодорозі між селом Сілець та містом Великі Мости водій автомобіля «Ауді 80», 28-річний мешканець одного з сіл району, скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Особу загиблого правоохоронці встановлюють.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження  за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Інша ДТП сталась близько 16.00 у місті Червоноград на вулиці Героїв Майдану. Там зіткнулись автомобіль «Опель Зафіра», яким керував 37-річний місцевий мешканець та велосипедист - житель райцентру віком 65 років. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Джерело: Поліція Львівської області




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)