На Львівщині знову встановлять блокпости

Львів | 28 вересня 2023, 19:58 Переглядів: 1516


Рада оборони Львівщини ухвалила рішення збільшити кількість блокпостів в області. Крім того, на деяких ділянках обмежать рух вантажівок під час повітряних тривог та комендантської години.

Про це сьогодні, 28 вересня, під час брифінгу повідомив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

“Під час засідання Ради оборони Львівської області заслухали звіти силовиків та військових області та було ухвалено посилення заходів з метою забезпечення безпекової ситуації в областях. Це особливо стосується початку опалювального сезону. Один з моментів посилення безпекових заходів – встановлення додаткових блокпостів”, — каже посадовець.

За словами речниці СБУ у Львівській області Роксолани Яворської, такі заходи потрібні для того, аби не допустити вчинення різного роду провокацій, дестабілізації суспільно-політичної ситуації та проникнення диверсійно-розвідувальних груп, які можуть чинити диверсії та теракти у регіоні.

Також, за словами Андрія Годика, під час повітряних тривог та комендантської години на деяких ділянках буде обмежено рух вантажного та великогабаритного транспорту.

“Це робиться для того, щоби наші оборонці неба могли активно виявляти “шахеди”. Транспорт створює певний шум. А нашим оборонцям потрібна максимальна тиша, щоби забезпечити нашу безпеку”, — говорить перший заступник начальника Львівської ОВА.

Що ж стосується комендантської години, то її тривалість поки що не змінюється. Проте з наближенням зимового періоду вона може збільшитися. Про це повідомлять додатково.




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу