Влада нова, а тіньові схеми ті ж самі. У перевізників забирають бізнес. (ВІДЕО)

Львів | 30 листопада 2015, 10:29 Переглядів: 2990

Методи монополізації ринку пасажирських перевезень, виходять на новий рівень, створюючи не конкурентно спроможні умови праці автобусних перевезень.
 
У понеділок, 23 листопада, голова Львівської Обласної асоціації перевізників автомобільного транспорту був на офіційному прийомі в очільника ЛОДА О.М. Синютки, де була мова, що перевізники згідні переїхати на автовокзал по вул. Стрийській, якщо решта перевізників, які дублюють їхні маршрутки на 70% також переїдуть на автовокзал, нащо п. Синютка відповів, що згоден що усі повинні працювати на рівних умовах та повідомив, що лобіюватись нічого не буде.

 
Після чого, заступник голови ЛОДА І.Я. Гримак, скликала збори перевізників, але тільки ту частину, яку хочуть перенести на автовокзал по вул. Стрийській, тобто конкуренти, які будуть продовжувати заїжджати на залізничний вокзал, на зустрічі не були присутні, погодилася прирівняти усіх до рівних умов та гарантувала, що станом на п'ятницю, усі перевізники, що працюють у Стрийському напрямку, будуть заїжджати на автовокзал по вул. Стрийській. А наступного дня, такі маршрутки, як Львів - Гніздичів, Львів - Моршин, безперешкодно далі продовжували працювати за старими маршрутами, з кінцевою станцією на залізничному вокзалі, коли іншим перевізникам у тому самому напрямку, було підсунуто "свиню", а саме перевірку Транс інспекції спільно з новою поліцією та "представником" ЛОДА, який не мав при собі посвідчення та жодних документів на перевірку. За те дуже гарно давав вказівки працівникам Транс інспекції та працівникам поліції, а згодом і зовсім втік, перед тим повідомивши, що перевірка проводиться тільки по перевізниках, які працюють у Стрийському напрямку, за вказівкою проти окремих підприємств. На цьому перевірку було закінчено.
 
 
Попередньо нами вже висвітлювались матеріали по перевізниках, але влада перечекала закінчення виборів та взялася за старе, віджиманням бізнесу у перевізників. У результаті чого страждають прості пасажири.
 
Також зі слів перевізників, ми дізналися, що у разі не врегулювання даних питань, через збитковість маршрутів, вони будуть змушені перестати їздити, що понесе за собою хвилю пікетів та невдоволення громадян.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)