У Львові перевізники пікетували Львівську ОДА (ВІДЕО)

Львів | 16 липня 2015, 14:58 Переглядів: 3085

Учора, 15 липня, представники АТП зібралися із пікетом під стінами Львівської ОДА та висловили свою недовіру теперішньому директору департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства Андрію Щеп’яку.
 
 
Близько десяти автобусів були припарковані на узбіччі, а їхні водії, з плакатами у руках, вимагали у голови ОДА Олега Синютки відреагувати на корупцію та звільнити директора департаменту розвитку інфраструктури Андрія Щеп'яка.
 
За деякий час, представників АТП було покликано на переговори до Львівської ОДА.
 
Під час переговорів, перевізники передали листа очільнику Львівської ОДА, про те, що начальник юридичного відділу, Кусий В.В., отримував хабарі від перевізників. Голова ОДА Синютка О.М. зазначив, що підготує звернення до начальника ГУМВС України у Львівській області Загарія Д.Д., для відкриття кримінального провадження з цього приводу.
 
 
Журналісти "ДК ЗАХІД", висловлюють подяку за розуміння голові Львівської ОДА п. Синютці О.М., та впевнені, що слова, які губернатор дав, будуть дотримані. Також, очікуємо від очільника ОДА заяви про звільнення Щеп'яка А.І. та Кусого В.В.
 
Надалі будемо слідкувати за даним конфліктом, та в разі спроби тиску на перевізників чи спроби "віджиму" бізнесу, ми проведемо ряд журналістських розслідувань з висвітленням усієї ситуації та наведемо додаткові факти про корупцію у сфері пасажирських перевезень у Львівській області.

 
Коментарі представників АТП:

 
Повний відео-запис переговорів у Львівській ОДА:
 
--- Дане відео з'явиться до 17-00 ---
 
Перевізники стверджують, якщо до їхніх умов не дослухаються, то наступного разу проведуть пікет протесту значно радикальніше.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)