Родичу В. Пісного дотримуватись Закону "Про міліцію" не потрібно? (ВІДЕОФАКТ)

Львів | 29 травня 2015, 19:56 Переглядів: 5959

Як раніше повідомлялось "ДК ЗАХІД", у ніч на суботу, 16 травня у Львові було зупинено інспектора ДАІ взводу супроводу у нетверезому стані - Мельничука Сергія Миколайовича.
 
 
Працівника ДАІ було доставлено до наркологічного диспансеру, де проводилось медичне освідчення, на яке прибув Пісний Микола Петрович та представився командиром взводу супроводу, капітаном міліції, на нашу законну вимогу пред'явити службове посвідчення згідно ст. 5 Закону "Про міліцію" - нам було відмовлено.

 
Після чого нами було подано наступний інформаційний запит на ім'я начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області Хутняка О.М., в якому ми поцікавились, чого ж це чоловік, який представився капітаном міліції відмовився пред'явити службове посвідчення?
 
 
За декілька днів ми отримали відповідь, у ній йдеться, про те що Пісний М.П. перебував поза службою, у нас виникло питання: для чого було приїзджати до наркодиспансеру, перебуваючи не при виконанні службових обов'язків? Можливо спробувати щось "порішати"?
 
 
Теж цікавим моментом є, як їздить Пісний М.П на своєму автомобілі марки "Mercedes-Benz ML280 CDI" з д\н ВС7770ВО. Пост з групи Varta1 у VK - https://vk.com/wall-66210801_106074
 
 
Цікаво, звідки у молодого командира взводу супроводження, автомобіль престижної марки, приблизна вартість якого ~ 26000-30000$?
 
До речі, як ви думаєте? Понесе даний керівник покарання, за те що його підлеглий керував автомобілем під "градусом"?



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)