Депутат ВР зупинив водія фури, який ледь не збив дітей на пішохідному переході (ВІДЕО)

Львів | 25 травня 2015, 03:17 Переглядів: 5691

22 травня, до журналістів «ДК Захід» надійшло повідомлення про правопорушення, яке ледь не закінчилося горем. Журналісти "ДК ЗАХІД" та "ДК Тернопіль" оперативно виїхали на місце події. На автошляху в сторону с. Запитів, рухалась фура марки "Renault" з д.н.з. АА 5473 ХХ із вантажем. Водій даного TIR`у не зупинився на червоний сигнал світлофору, чим ледь не збив маленьких дітей (коментар у відео).
 
 
Свідком даної події був депутат Верховної Ради Антонищак Андрій із своїм водієм, який рухався у своєму автомобілі одразу за порушником. Побачивши серйозну аварійну ситуацію пан Антонищак засумнівався в адекватності водія та прийняв рішення наздогнати та зупинити його для вияснення причин такої поведінки. Депутат ВР одразу викликав ДАІ для складання адміністративного протоколу.

 
Через 30 хв. на місце події приїхали двоє невідомих чоловіків. Вони назвались Ярославом Кузьменко керівник фірми «Орлан» та Богданом Іванів керівник транспортного забезпечення.
Пізніше з офіційного сайту фірми перевізника стало відомо що це Ярослав Кузьменко всього лиш керівник італійського напряму.
 
 
Та Богдан Іванів начальник автоколони №1.
 
 
Вони почали вести себе агресивно та намагалися спровокувати конфлікт. Погрожувати депутату ВР та журналістам, переписували їх імена та прізвища, заявляли про пошкоджений вантаж. Також вони повідомили, що вантаж був не прикріпленим та рухався з міста Харків. До сьогодні нам невідомо як цей транспортний засіб рухався з не прикріпленим вантажем таку велику відстань. Коли їм було запропоновано відкрити фуру та перевірити стан вантажу «начальство» відмовилось. По документах перевозили звичайну вермішель. Після чого ми зателефонували на 102 для того, щоб вияснити повні обставини події, але керівництво компанії "Орлан" не дочекалось слідчо-оперативної групи та самовільно відігнали вантажівку до м. Львів на склад по вул. Пластова 4.
 
Вантажівка дійсно заїхала туди, хоча було дивно, бо охорона не хотіла пропускати вантажівку, тому виникла підозра, що вантаж «не чистий». Ми звернулися до депутата ВР та попросили взяти цю справу під контроль, здійснили дзвінок на 102 та повідомили про адресу перебування вантажівки із вантажем. Чекаємо на реакцію працівників міліції по даному випадку.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)