З’їзд суддів розблокував роботу ВРП. І це єдиний позитив від роботи цього зборища.

Львів | 14 січня 2023, 11:00 Переглядів: 334

Цей позитив затьмарює те, КОГО відірвані від реальності судді обрали членами ВРП. Ключового судового органу країни, який призначає/карає/звільняє суддів.

З-поміж восьми обраних членів ВРП до семи є чимало серйозних питань.

Як ви гадаєте, чи каратимуть Бурлаков та Бокова суддів, які відвідували росію або окупований Крим? Якщо самі це робили і не бачили в цьому нічого поганого.

- Чи каратиме суддів за ухвалення рішень не на робочому місці або приховування фактів порушення ПДР пані Бондаренко, якщо сама так вчиняла?

- Чи каратиме суддів пані Котелевець, яку ще у 2012 році мали звільнити за те, що при розгляді справи про ДТП не врахувала результати судекспертизи, а потім зменшила компенсації потерпілому?

- Чи каратиме суддів за брехню в деклараціях пані Попікова, яка сама впродовж кількох років не вказувала жодної нерухомості?

- Чи матиме питання до майнових муток суддів пан Сасевич, який розповідав, що дружина придбала Пассат за $35 тисяч, перед тим отримавши подарунок/виграш на приблизно таку ж суму?

- Чи пан Усик, який приватизував службову квартиру в Києві площею 89 квадратів (перед тим, задля створення видимості потреби в такому житлі, переписав на своїх синів власні дві квартири), звертатиме на схожі дії інших суддів?

Звісно, що ні. Всі вони покриватимуть суддів, які вчиняють ті самі дії. Мають зв’язки з рф, брешуть в деклараціях, ухвалюють рішення не на робочому місці, розповідають казочки про мільйонні виграші і подарунки.

Особливо сумно, що "московський патріархат в мантіях" обирається на ключові посади тоді, коли Україна веде виснажливу війну за волю та незалежність. Коли Україна прагне стати членом ЄС. Коли гинуть найкращі. Коли як ніколи хочеться справедливості. Коли є запит на такі бажані зміни.

 

 




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)