Радехівські мисливці придбали позашляховик для потреб Збройних сил України

Львів | 1 серпня 2022, 18:19 Переглядів: 764

Радехівські мисливці придбали позашляховик для потреб Збройних сил України. А також заслухали звіт виконавчого директора товариства

31 липня відбулося засідання ради Радехівського товариства мисливців і рибалок. Перед початком роботи керівники спілки продемонстрували присутнім надійний позашляховик Nissan, який вдалося придбати завдяки добровільним пожертвам членів низових мисливських колективів. Автомобіль обійшовся у 126 тисяч гривень, вже найближчим часом його відправлять на фронт. 

За цю добру справу представникам об’єднання подякував голова Радехівської міської територіальної громади Степан Коханчук. Він сказав, що зараз ми маємо унікальний шанс для того, щоб показати світу, що Україна була, є і буде, і зробити так, щоб московські виродки більше ніколи не могли сподіватися на завоювання нашої землі. 

Під час засідання ради товариства мисливців і рибалок Радехівщини про свою поточну діяльність звітував виконавчий директор спілки Василь Швець. Частина членів ради висловлювала невдоволення його роботою, звинувачувала у певних порушеннях. Проте підтвердити свої слова фактами про притягнення керівника до відповідальності чи принаймні відкриття на нього проваджень у адміністративній справі опоненти виконавчого директора не змогли. 

Після двогодинної дискусії питання про звіт щодо роботи очільника товариства поставили на голосування. За те, щоб взяти звіт до відома, проголосували 16 членів ради із 24, за те, щоб оголосити виконавчому директору недовіру – 7. Тож керівник зберіг свою посаду і продовжить працювати.




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)