Я більше не можу терпіти – справа має дійти до суду!

Львів | 20 червня 2022, 13:42 Переглядів: 2103

«Я вже два тижні перебуваю у лікарні. Чи сьогодні я себе добре почуваю? Ні!» – розповідає нам директор шахти «Надія» Ігор Пиляй.
 
– Звістка про ситуацію, яка з вами трапилася 6 червня, швидко облетіла не тільки Червоноград, а також дійшла й до міністерства.
Але не тільки ми, а і багато людей задаються питанням – що ж все-таки стало причиною конфлікту, який переріс у «публічне побоїще»?
 
 
– Мене у 2020 році наказом міністерства  призначили на посаду керівника шахти. Богдан працював у мене заступником, з яким систематично у мене виникали суперечки через його неналежне ставлення до посадових обов’язків. Довелося навіть видати йому догану. У 2021 році Богдана Голінчака було призначено на посаду комерційного директора ДП «Львіввугілля», про що ви також чули та писали. Після чого він і по сьогодні розбирається зі своїми «нечистими» справами, – говорить Ігор Пиляй.
Нагадуємо, що на початку 2022 року ми писали про те, чим закінчилося перебування Богдана Голінчака на одній з керівних посад у ДП «Львіввугілля». Про це ви можете почитати «тут посилання»
 
– Після ДП «Львіввугілля» Богдан хотів повернутися на шахту, але я йому вже не підписав заяву. З того часу в мою сторону почали лунати погрози. Якщо я не помиляюся, він тричі писав заяви, на що тричі отримував відмову, а вже наприкінці 2021 року в мене під будинком згоряє наш сімейний автомобіль. Я переконаний, що це був підпал, але слідство, як завжди, робить все, щоб не розкривати злочини. Тиск на мене та погрози далі продовжувалися., – додає пан Ігор.
 
 
А вже з січня цього року шахта взагалі перестала відвантажувати вугілля підприємствам, дотичним до Богдана Голінчака. Можливо, це і стало останньою краплею у психіці Богдана, через що він і пішов на такі дії, які відбулися 6 червня. Але тепер я вже цього так не залишу, – говорить Ігор Пиляй.
І що ви думаєте? Все скінчилося? Ні. Вже тепер переслідують мою дружину. За нею їздять, створюють аварійні ситуації на дорогах, оскільки вона є свідком події, під час якої мені нанесли тілесні ушкодження. Відповідно, нею була написана заява у поліцію, але правоохоронці, як завжди, не реагують та не відкривають провадження. Ви бачите, як у людей «все схвачено»? Чого чекати нашій родині ще? Адвокати готують заяву в суд, щоб зобов’язати місцеву поліцію внести відомості в ЄРДР та розпочати розслідування. Бо вони не прагнуть розглядати заяви, пов’язані з цією «елітою» Червонограда.
 
Я так цього не залишу! Цим людям не допоможуть великі гроші та знайомства серед суддів, прокурорів та поліції. Це беззаконне «дахування» злочинців ще вилізе усім боком і ми будемо до цього прагнути, – додає Ігор Пиляй.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)