Рада чи зрада??

Львів | 13 травня 2022, 21:56 Переглядів: 874

Фото з інтернету
 
Сьогодні у нашому районі гостро повстало питання забезпечення приміщенням Червоноградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, простіше – військкомату, у зв’язку із проведенням загальної мобілізації.
 
Проблемним стало виконання покладених на центр завдань через відсутність достатніх приміщень у наданій їм будівлі, що, в свою чергу, створює незручності для мешканців громади та тимчасово переміщених осіб.
 
Баталії розгорнулись навколо приміщення, яке у минулому вже було у користуванні  червоноградського військкомату понад десять років, але через кулуарні домовленості місцевих політиків та посадовців відбуваються перепони для передачі вищезгаданої будівлі.
 
На жаль, у теперішній час ми не можемо вказувати, про яку будівлю йде мова, через загрозу збоку країни-агресора.
 
Простими словами, міська влада не хоче або не може забезпечити в такий важливий для нас час будівлею організацію для обслуговування мобілізаційних завдань.
 
Хочемо нагадати, що в країні війна і саме Червоноградський РТЦК та СП займається забезпеченням поставлених мобілізаційних завдань, комплектацією військовослужбовців для захисту суверенітету нашої держави.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу