Як фірма депутата від Європейської Солідарності освоїла майже 4 мільйони гривень

Львів | 28 січня 2022, 17:36 Переглядів: 844

Ми підібрали збірку дописів Олександра Клімова, який активно висвітлював проведення ремонту вулиці Центральна у с. Острів Червоноградського району (дорога С141602 Белз – Ванів – Острів), що перебуває на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації.

Довжина ремонт дороги - 1126,6 м, це всього трохи більше одного кілометра.

Але як "професійно" приватне підприємство "Рома" виконало ці роботи, давайте переглянемо за посиланнями, які ми для вас підготували.

Поїхали, -

 

 

 

Також Олександр звертався до голови Львівської ОДА Максима Козицького зі зверненням про потребу зобов’язати керівника Департаменту дорожнього господарства Шуліковського Ореста Олексійовича створити виїзну комісію із залученням представників органу місцевого самоврядування, громадськості та підрядника.

 

На жаль, відповіді Олександр не отримав, а комісію так ніхто і не створив.

Після численних скарг до Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини врешті-решт "влада" відреагувала та надала відповідь, у якій йдеться, що в ході обстеження доріг Червоноградського району було виявлено дефекти на автомобільній дорозі С141602 Белз – Ванів – Острів. Департамент зобов’язав підрядну організацію у найкоротші терміни ліквідувати виявлені недоліки.

А тут вже купа нових… Можливо, потрібно зобов’язати підрядника повністю переробити свою "халтурку"??

Ми проаналізували тільки один об’єкт, у якому перемогла фірма депутата Львівської обласної ради від Європейської Солідарності.

Також нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) перевірило декларацію про доходи депутата Львівської облради від «Європейської Солідарності» Романа Демчини та виявило порушень на понад 27 млн грн. За недостовірне декларування депутатові загрожує кримінальна відповідальність.

 




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Щодо судді напідпитку, який погрожував інспекторам ДАІ, буде відкрито справу