Відеозвернення до Хатії Деканоідзе

Львів | 27 липня 2016, 10:55 Переглядів: 2750

Громадський діяч Ярослав Порада (представник ГО «Дорожній контроль ЗАХІД») звернувся до Керівника Національної поліції України Хатії Деканоідзе з проханням забезпечити охорону прав і свобод людини, протидіяти злочинності, підтримати публічний порядок та громадську безпеку у м. Львові.

 
Відео-звернення скероване до Керівника Національної поліції України з метою зупинення свавілля правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування, через конфлікт, що виник на розі вул. Варшавська-Соснова.
 
«На сьогоднішній день функції поліції у місті Львові кардинально протилежні існуючим нормам моралі та суперечать основним функціям правоохоронних органів.
 
 
Суть проблеми полягає у тому, що на даний момент в м. Львові мешканці вулиць Варшавська та Соснова раптово виявили своє незадоволення початком будівництва, яке має усі законні підстави на існування. Неконтрольована та агресивна громада перешкоджає початку проведення будівельних робіт під егідою очільника міста, який має матеріальне зацікавлення у даному питанні та використовує весь спектр правових і силових методів для блокування діяльності забудовника. Залучившись підтримкою поліції у м. Львові, яка всіма шляхами сприяє меру міста у здійсненні його злочинної діяльності та розправи з «ворогами», ситуація набула статусу неконтрольованої і критичної. Дії поліції суперечать нормам права та моралі, а також ставить під загрозу авторитет органів внутрішніх справ», – розповів Ярослав Порада.
 
[reklama]
 
Громадський діяч додав, що поліція у м. Львові підтримує злочинність, сприяє публічному безпорядку та не вселяє надію щодо можливості забезпечення нею громадської безпеки львів’ян, саме тому активіст надіється на підтримку вищих органів влади, зокрема Керівника Національної поліції України Хатії Деканоідзе.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)