Відеозвернення до Генпрокурора Луценка

Львів | 27 липня 2016, 10:45 Переглядів: 2685

Громадський діяч Ярослав Порада (представник ГО «Дорожній контроль ЗАХІД») звернувся до Генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням зупинити свавілля правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування Львова. Активіст просить забезпечити відновлення справедливості, гарантії захисту права власності та зменшення процвітання корупції в правоохоронних, контролюючих органах Львова, які на даний час активно процвітають у місті.

 
«Справа в тому, що з зими 2015 року між мешканцями вулиць Варшавська-Соснова та забудовником виник конфлікт, який на даний момент прийняв форму неконтрольованого. Суть конфлікту полягає в тому, що мешканці цих вулиць раптово виявили своє незадоволення початком будівництва, яке має усі законні підстави на існування. Цей конфлікт являється прикриттям невдоволення органів місцевого самоврядування у м. Львові під безпосереднім керівництвом мера міста.
 
 
Істина суть конфлікту полягає у матеріальній зацікавленості очільника Львова та його перешкоджанні будівництву. Наразі мер міста використовує весь спектр правових та силових методів для блокування діяльності», - зазначив у коментарі громадський діяч.
 
[reklama]
 
Ярослав Порада просить забезпечити прямий зв'язок та об'єктивну реакцію на відео-звернення Генеральну прокуратуру України.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)