Дорожній Контроль Захід
http:///articles/xmelnickij/268
повернутись 

На Хмельниччині судять начальника одного із відділень поліції.
2023-01-20

 

За інформацією з єдиного державного реєстру досудових розслідувань стало відомо, що прокуратура скеровала до суду обвинувальний акт про обвинувачення начальника сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України.


Як нам вдалося дізнатись з відкритих джерел Судової влади, мова йде про Сергія Дулєпова, який вже дуже давно працює у цьому відділенні. Мова йде про Старосинявське відділення поліції, яке на теперішні час називається Сектором поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.  

 


Але чомусь суд зробив помилку у прізвищі, публікуючи інформацію на сайті Судової влади. Можливо, що працівники суду спеціально зробили це, аби приховати розгляд справи від громадськості та представників ЗМІ.  


Начальника сектору підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. 
1. Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – 
караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.


23 грудня 2022 року Старосинявський районний суд відсторонив Сергія Дулєпова від займаної посади на два місяці по 23.02.2022 включно.


Ми будемо слідкувати за розглядом даної справи.

повернутись