Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/245
повернутись 

Українська авіація вдарила по 16 районах скупчення окупантів та їх техніки на Луганщині, – Гайдай
2022-09-18

Минулої доби, 17 вересня, українська авіація завдала ударів по 13-ти районах зосередження живої сили та техніки російських окупантів у Луганській області. Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай у Telegram.

Так, Гайдай повідомив, що також було атаковано три позиції зенітних ракетних комплексів ворога.

"Наша авіація вдарила по 13 районах зосередження живої сили та техніки противника та 3 позиціям зенітних ракетних комплексів. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили п'ять БПЛА та один вертоліт Ка-52 ворога", – повідомив Гайдай.

Також він зазначив, що ракетні війська і артилерія завдали вогневої поразки більш ніж двомстам об'єктам противника.

"Серед них 12 пунктів управління, склади боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, артилерійські позиції та райони зосередження особового складу та військової техніки", – зазначив він.

До того ж, минулої доби Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар'їнка, Новомихайлівка та Правдино.

Як повідомляли Українські Новини, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти втратили 54 480 військових. За останню добу ЗСУ ліквідували 230 осіб особового складу армії РФ.

Також українські військові під час контрнаступу у Харківській області завдали окупантам колосальних втрат у живій силі та техніці.
повідомляють Українські новини

повернутись