Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/237
повернутись 

Рада чи зрада??
2022-05-13

Фото з інтернету

 

Сьогодні у нашому районі гостро повстало питання забезпечення приміщенням Червоноградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, простіше – військкомату, у зв’язку із проведенням загальної мобілізації.

 

Проблемним стало виконання покладених на центр завдань через відсутність достатніх приміщень у наданій їм будівлі, що, в свою чергу, створює незручності для мешканців громади та тимчасово переміщених осіб.

 

Баталії розгорнулись навколо приміщення, яке у минулому вже було у користуванні  червоноградського військкомату понад десять років, але через кулуарні домовленості місцевих політиків та посадовців відбуваються перепони для передачі вищезгаданої будівлі.

 

На жаль, у теперішній час ми не можемо вказувати, про яку будівлю йде мова, через загрозу збоку країни-агресора.

 

Простими словами, міська влада не хоче або не може забезпечити в такий важливий для нас час будівлею організацію для обслуговування мобілізаційних завдань.

 

Хочемо нагадати, що в країні війна і саме Червоноградський РТЦК та СП займається забезпеченням поставлених мобілізаційних завдань, комплектацією військовослужбовців для захисту суверенітету нашої держави.

 

повернутись