П’яний автомайданівець кришує п'яного начальника ДАІ м. Тернопіль

Тернопіль | 29 травня 2015, 17:25 Переглядів: 7225

 
24 травня 2015 р. журналістами "Дорожній Контроль Тернопіль" з достовірних джерел стало відомо, що начальник ДАІ м. Тернопіль Пацалюк Юрій Анатолійович пиячить в одному із кафе м. Тернополя та має намір керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на вказане місце ми побачили як Пацалюк в компанії двох жінок розпиває горілку, а його транспортний засіб припаркований недалеко від входу. Ми почали спостерігати за подальшим розвитком подій.
 

 Після двох годин застілля пану Пацалюку стало мало горілки і він докупив другу пляшку в супермаркеті "Сільпо". В загальному, ймовірно, того вечора головний ДАІшник міста випив 1,5 л. горілки за чотири години. Захотівши їхати додому він сів в свій автомобіль та побачивши одного з журналістів "Дорожній Контроль Тернопіль" він швидко помінявся місцями з іншим пасажиром. Ним пізніше виявився син власника бару в якому Пацалюк "відпочивав". Нами були прийняті міри для зупинки цього транспортного засобу для перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння.


Після зупинки головний ДАІшник м. Тернополя почав себе поводити досить агресивно, хотів втекти з місця події. На питання чи вживав алкоголь сказав: так, вживав і "шо" дальше. Зрозумівши «шо» дальше буде почав погрожувати журналістам: "Ви про це пожалієте, сказав пан Пацалюк, я твою машину бачив (називає д\н автомобіля та марку, модель), розуму треба було хватити, ***, щоб я після того як посидів в кабаку їхав за рульом п’яний. Це треба розум мати, ***. Я не такий *** як тобі здається". На запитання в чому проблема пан Пацалюк відповів: "в вас проблема". Тішить що ми стали проблемою для головного ДАІшника міста і не даємо йому змоги п’яному їхати за кермом. За 15 хвилин приїхав екіпаж ДАІ, але без "Драгера", намагались відмовитись від обстеження водія. Зрозуміло, начальника треба прикрити. І тут Пацалюку терміново потрібно їхати на ДТП. На питання, що п’яний керівник там буде робити - відповіді немає. Залишилась остання соломинка – дзвінок товаришу. Через декілька хвилин на місце події приїхав член ГО "Автомайдан Тернопіль" Андрусевич Михайло Романович.
 

 Крім того Михайло Романович представився журналістом та членом «Української асоціації журналістів», хоча можливо він мав на увазі "Національну спілку журналістів України", що ще раз підтверджує його відношення до журналістської організації. На нашу вимогу показав посвідчення члена цієї організації, але відмовився називати засіб масової інформації в якому працює. При цьому від нього було чути різкий запах алкоголю з ротової порожнини. Видно пан Пацалюк не один в той вечір вживав спиртні напої та викликав собі на допомогу п’яного автомайданівця, сподіваючись що він зможе чимось допомогти. Привик до їхнього кришування, адже саме "Автомайдан Тернопіль" рекомендував його на цю посаду. І справді пан Михайло, як вірний соратник та товариш, зразу "кинувся в бій": почав захищати доблесного п’яного ДАІшника та розказувати скільки разів він був в АТО. Хоча до цього часу не відомо в якій якості та в якому підрозділі ніс службу. Членство в "Національній спілці журналістів України" не завадило автомайданівцю називати журналістів: "биками " та неодноразово погрожувати.
 
Через 30 хвилин приїхав екіпаж ДАІ з "Драгером" та водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння. Прилад показав три нулі. Ми вибачились перед водієм за завдані незручності та побажали щасливої дороги.
 
Здавалося б все… Але це не так.
 
Автомобіль, яким керувала дружина Андрусевича М., на цій машині приїхав виручати Пацалюка, рухався в темну пору доби без габаритних вогнів та не працюючим стоп-сигналом. Журналісти "ДК Тернопіль" повідомили про правопорушення працівників ДАІ. Вони в свою чергу, треба віддати їм належне, склали протокол про адміністративне правопорушення та винесли постанову на місці. Пан Андрусевич весь цей час поводив себе дуже агресивно та почав фотографувати присутніх журналістів та їхні транспортні засоби на свій персональний телефон. З якою метою він це робив незрозуміло. Можливо для передавання інформації третім особам для залякування журналістів "ДК Тернопіль". Методи притаманні справжньому автомайданівцю.
 



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)