На порятунок банки кави через дві суцільні лінії (ВІДЕО)

Рівне | 18 червня 2015, 22:38 Переглядів: 2395

 
Приватна охоронна фірма "Арсенал-СТ", яка має окремий підрозділ у м. Рівне, систематично порушує вимоги ПДР та закони України. Про це постійно повідомляють через соціальні мережі свідки порушень та злочинів, і ось, нарешті, "нагорода знайшла героїв". 15 червня 2015 журналіст юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" став свідком того, як автомобіль вказаної фірми з увімкненими проблисковими маячками помаранчевого кольору рухався по проспекту Миру з перевищенням допустимої швидкості руху, перетнувши дві суцільні лінії дорожньої розмітки (розмітка 1.3) та створюючи ряд аварійних ситуацій. Поїхавши за вказаним автомобілем, журналіст знайшов його біля магазину місцевої мережі, та викликав на місце працівників ДАІ.
 
У підсумку на місце події прибув один екіпаж ДАІ та два екіпажа міліції, на водія охоронної фірми було складено адміністративний протокол за ст. 122 ч.2 КУпАП та винесено відповідну постанову.

 
Варте уваги, те, що співробітники охорони повідомили, що поспішали на "виклик", так як в даному магазині двоє осіб спробували вкрасти банку кави. Ось так, рятуючи каву, вони наражають на небезпеку жителів міста. Найцікавіше те, що наступного дня, 16.06.2015, працівники "Арсенал-СТ" знову грубо порушили правила дорожнього руху, і на них було складено відповідні адміністративні матеріали, незважаючи на перешкоджання групи дітей з місцевої структури "сприяння міліції". Про це - у частині другій, а коротко про ситуацію з кавою дивіться у відео:
Нагадуємо, що помаранчеві проблискові маячки не є спеціальнім сигналом та не дають жодних привілеїв ТЗ, а служать виключно для привернення уваги та попередження дорожньо-транспортних пригод.



Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)