П'яний мотоцикліст без жодних документів скоїв ДТП (відео)

Львів | 26 березня 2015, 09:25 Переглядів: 2927


Вчора, 25 березня, близько 20:30 у Львові по вул. Липинського в напрямку центру міста на пішохідному переході перед кільцем вул. Липинського та вул. Чорновола автомобіль марки "КІА" зупинився, щоб пропустити пішоходів, після чого в задню частину його "влетів" мотоцикл марки "VIPER 150". Керманич мотоцикла намагався накивати п'ятами, але очевидці події не дали йому цього зробити. 


Результат - в автомобіля "КІА" розбита задня ліва фара, в мотоцилка видимих пошкоджень не виявлено, хоча видно старі вмятини, які були неякісно відремонтовані. В процесі розмови виявилось, що в водія мотоцикла відсутні будь-які документи. Ні водійських прав, ні посвідчення водія, ні страхівки, ні жодних документів на транспортний засіб. Також він відмовлявся підписувати будь-які документи. А представився він, як Микола з Магерова.

 

За підсумками на водія мотоцикла було складено три протоколи - керування ТЗ без будь-яких документів (ст. 126 КУпАП) , за скоєння ДТП(ст. 124 КУпАП) та за їзду в нетверезому стані. Експертиза встановила 1,56 промілє алкоголю в крові. (ст. 130 КУпАП)
 

 

Скільки ще потрібно ДТП чи інших негараздів, щоб люди не дозволяли собі сідати в нетверезому стані за кермо будь-якого транспортного засобу?






Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)