Шахтарі в присутності Павла Мороза одноголосно прийняли рішення не допускати його на робоче місце

Львів | 8 вересня 2022, 12:38 Переглядів: 1246

Вчора, 07.09.2022 року, на ПрАТ «Шахта «Надія» приїхав новопризначений директор Павло Мороз. Охорона безперешкодно пропустила його на територію підприємства. На жаль, у відділі кадрів працівники відмовилися приймати в нього документи, бо вони не можуть піти всупереч рішення трудового колективу щодо недопущення Павла Мороза до посади.

Зібравшись, трудовий колектив шахти попросив нового керівника копальні вийти за територію, після чого вони готові його вислухати.

Новому керівнику було донесено про існування двох протоколів трудового колективу, в яких йдеться про підтримку директора Ігоря Пиляя та небажання бачити Мороза на посаді директора.  

Павло Мороз не розповів шахтарям, яким чином він має керувати підприємством. Не представив план розвитку підприємства. Та й взагалі не відповів на поставленні йому питання.

Йому неодноразово шахтарі задавали питання, яким чином він отримав наказ на призначення, хто пролобіював його призначення, але кожного разу відповіді були різні – то він виграв конкурс, то його просто призначили.

Після тривалих дискусій шахтарі в присутності Павла Мороза одноголосно прийняли рішення не допускати його на робоче місце та ще раз висловили свою недовіру.




Будь-яке використання матеріалів сайту "ДК ЗАХІД" дозволяється за умови активного посилання на і вказівки назви сайту.

Читайте також:

У Львові водії заблокували одну з найбільш навантажених вулиць через дороге пальне
Кримінальне провадження проти жуналістів ДК
Керівництво Червоноградського МВ МВС не знає Законів?
П`яний водій скоїв ДТП
Переслідування працівників ДАІ автомобіля, у якому виявили труп 21-річного хлопця (ВІДЕО)