Дорожній Контроль Захід
http:///articles/ternopil/56
повернутись 

Послуги п'яного паркувальника у м. Тернопіль
2015-05-03

29 квітня, у м. Тернопіль, на залізно-дорожньому вокзалі, по вулиці Привокзальна площа 1, журналісти юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" запаркували свій автомобіль на спеціальному для цього майданчику. Після чого підійшов паркувальник та попросив переставити автомобіль у інше місце та оплатити парковку, яка коштує 5 грн за годину, хоча пізніше вияснилось, що справжня вартість паркування -  4 гривні за годину, мабуть зайва гривня для власної наживи...


 

Журналісти намагались заплатити за парковку банківською картою, нащо було відмовлено, тому що POS-терміналу немає. Під час розмови з паркувальником, він навіть запропонував особисто зняти кошти з банкомату, щоб заплатити готівку, до того всього ще й перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

 

 

Після чого, нами була написана заява в дільничому відділі міліції, на рахунок того, що паркувальник знаходиться на робочому місці у нетверезому стані та за вимагання більшої суми грошей за паркування. Паркувальник свою вину не заперечував, нащо працівниками міліції було складено два адміністративних протоколи на паркувальника, по ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді), ст. 175.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).

 

Як пізніше повідомив слідчий, що пройшовши мед-освідчення на приладі "Драгер", у крові паркувальника виявлено 1.7 проміле алкоголю.

https://www.youtube.com/watch?v=m6F4qMV4wKE

повернутись