Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/55
повернутись 

Активісти намагались самостійно припинити транспортування сірого вугілля (ФОТО, ВІДЕО)
2015-05-02

Активісти «Автомайдану Червоноград» та «Дорожнього Контролю Захід» 27 квітня  зафіксували транспортування вугілля зі сторони ПАТ «Львівська вугільна компанія» вантажними автомобілями зі значним перенавантаженням в сторону м. Соснівка.

 

За 3 години  було зафіксовано щонайменше 4 машини вантажних бортових автомобіля. Усі вантажівки були завантажені вугіллям по самий верх. Вугілля випадало з бортів на узбіччя, та на щойно відремонтовану дорогу в с. Сілець поблизу Червонограда.

 

 

Усі водії вантажних автомобілів по різному говорили -  куди і звідки возять вугілля. Стверджували, що питання транспортування погоджене з місцевою владою.

 

Натомість заступник міського голови м. Червоноград С. Дмуховський та директор КП «Комунальник», які прибули на місце події, завірили, що питання з ними не вирішувалось, і вони вже вживали заходів до унеможливлення таких порушень.

 

Вантажівки були значно перенавантажені, і таким чином могли пошкодити щойно відремонтовану дорогу, тому у зв’язку з неспроможністю зупинити такі порушення місцевою владою та ДАІ – активісти самотужки вирішили проблему вириттям ями  на шляху вантажних автомобілів.

 


До слова, чи дійсно возять у Соснівку, де на вокзалі зафіксовано гори вугілля, чи дійсно з ПАТ «Львівська вугільна компанія» - працівники якої не отримують заробітної плати, і наскільки легально транспортували вугілля, це вже інша історія.



https://www.youtube.com/watch?v=6SagRJzYQmw

повернутись