Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/40
повернутись 

Злочини технагляду ДАІ м. Львова проти Євромайдану
2015-04-07

Враховуючи бездіяльність прокуратури та інших служб, які зобов'язані боротися з корупцією.

 

Порада Ярослав Богданович делегований представник громадської організації «ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАХІД" звернувся до народного депутата України Антонищака Андрія Федоровича із заявою щодо покарання вищого керівництва ДАІ Львівської області, яке, як мінімум, координувало та контролювало виконання вказівок перших осіб держави кримінально- олігархічного «Януковицького» режиму про перешкоджання руху громадянам на Євромайдан та покарання Автомайданівців.  Так, під час Революції гідності на той час заступник начальника управління Державтоінспекції ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Фальшовник Дмитро Валерійович та підполковник міліції Гапчич Віталій Олексійович, які заступили на свої високі посади з приходом до влади режиму Януковича, робили все необхідне для того, щоб перешкоджати руху автобусам та іншим транспортним засобам з громадянами зі Львова та Львівської області до Києва на Євромайдан...

 


     Слід також відзначити, що під час Революції гідності відділом технагляду ДАІ ГУМВС України у Львівській області масово проводилась робота з підприємствами-перевізниками, яких залякували, що якщо хоч один автобус поїде на Євромайдан, у них «виникнуть проблеми» з ДАІ аж до позбавлення ліцензії на пасажирські перевезення. Такі незаконні дії ДАІ дали очікуваний ефект – великі підприємства-перевізники боялися надавати свої ліцензії водіям автобусів. Автобусам не давали навіть виїхати з гаражів, мотивуючи свої дії тим, що перевізники не мають необхідних дозволів. Більше того, працівники відділу технагляду ДАІ нахабно заявляли, що можуть відправити всі автобуси на техогляд і тоді вони точно їх «не випустять через несправність». Крім того, працівники відділу технагляду ДАІ ГУМВС України у Львівській області давали прямі вказівки підлеглим будь-яким чином перешкоджати виїзду автобусів з організованими групами осіб на Євромайдан у Київ та й самі брали безпосередню участь у покаранні Автомайданівців... Звертаю Вашу увагу, що за фактом перешкоджання руху громадянам на Євромайдан до відповідальності притягнені лише виконавці, звичайні працівники ДАІ, які безпосередньо складали фальсифіковані протоколи, а керівництво, яке давало прямі вказівки тобто складати адміністративні протоколи, пробивати колеса , знімати номерні знаки та інші неправомірні дії і досі займають посади в ОВС. Очевидно, що прокуратура з самого початку не мала наміру реально розслідувати ці справи.
    

     Тому, для того  щоб відкрити кримінальне провадження за фактом погроз, та притягнути представників технагляду до кримінальної відповідальності потрібні свідчення тих людей кому ці погрози йшли. У зв’язку з цим громадська організація "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАХІД" та Ярослав Порада, як співзасновник даної організації просить зголоситися всіх тих людей кому такі погрози йшли, це стосується як звичайних водіїв , так і власників підприємств, чим більше людей відгукнеться на дане прохання, тим більший судовий термін отримають працівники технагляду, які безпосередньо висували погрози забрати ліцензії на перевезення.

 

 

     Ярослав Порада також зазначив, що  громадська організація "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАХІД" та він особисто гарантує безпеку всім тим людям, які дадуть свідчення у цій складній справі , також  будь-які складні та незрозумілі ситуації з відділом технаглядом та інших відділів, які відповідають за перевезення він візьме під свій контроль та гарантуємо вирішення будь-яких проблем з цими відділами .

 

     Також хочемо попередити керівництво ДАІ та інших осіб, які мають намір залякати та тиснути на даних свідків, про негайне звільнення з посади, чи то ви керівник, чи звичайного працівник  ДАІ, у випадку фактів залякування - обов’язкове притягнення до кримінальної відповідальності, та народної люстрації, якщо ви сумніваєтесь в силі організації "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАХІД", то рекомендуємо згадати скільки працівників ДАІ було звільнено через Заяви активістів, враховуючи все вище перераховане, організація "ДОРОЖНІЙ КОНТРОЛЬ ЗАХІД" готова дати гарантії безпеки підприємцям та звичайним водіям, на яких тисне корупція, тому просимо відгукнутися всіх тих, на кого тиснули та обіцяли забрати ліцензії під час революції гідності по телефону - (067) 365-53-65  Ярослав Порада, електронну пошту poradaslavik@gmail.com чи через сторінку контакти, на цьому сайті.

 

 

Лише з вашою допомогою ми поборемо корупцію в відділі технагляду ДАІ м.Львова

повернутись