Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/20
повернутись 

Львівське ДАІ їздить з коректорами..
2015-03-08

Львівські працівники Державтоінспекції на роботу виходять з коректорами.
   Журналістами ДК ЗАХІД було помічено патрульний автомобіль ДАІ, в якого не проглядався передній  реєстраційний номер 1002, а задній взагалі не мав білого контору.


   Вирішили прослідувати  за даним екіпажем  ДАІ і вияснити причину їхнього халатного відношення до служби та правил дорожнього руху України.
В Кодексі про адміністративні правопорушення 
ст. 121 забороняє:
 
«Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, -

тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян


    Після того, як працівники патрульного авто зупинились, ми підійшли поцікавитись, Чому вони порушують ПДР, на що пролунало багато різних відповідей.
     Передзвонивши  до керівника ДАІ міста Львова Гринюха Тараса Ярославовича та розповівши про  порушення його працівниками ПДР, він пообіцяв виправити ситуацію у найближчий час.

 За  годину часу, ми знову натрапили на екіпаж 1002, але вже з помальованими номерами.
        «Краще мати коректор, ніж замінити номера»
  
 Як Департамент ДАІ знаходить партнерів та виробників державних номерних знаків, які за місяць витираються повністю? Може це вигідно комусь для власного збагачення?
      Журналістами газети ДК ЗАХІД в понеділок буде написано інформаційний запит до Департаменту ДАІ України для встановлення  підприємства (заводу) та вартості державних номерних «якісних» знаків.
         https://www.youtube.com/watch?v=pITsqAI_bsE&list=UUkUfu_iU-tP3xlT6GfWXJxQ




 

повернутись