Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/159
повернутись 

Автомобіль з керівником поліції м. Львова порушив ПДР (ОНОВЛЕНО)
2016-04-23

Сьогодні, 23 квітня 2016 року, у спільності "Варта1" в соціальній мережі "Вконтакті" було розміщено фото та коментар, Володимира Любіна. В якому автор зазначає, що патрульний автомобіль марки "Toyota Prius" з бортовим номером 0001 при виїзді з кільця Чорновола-Липинського у місті Львові не пропустив пішохода на пішохідному переході, котрий вже знаходився на середині доріжки.

 

 

[reklama]

 

Висвітлюємо також скріншот опублікованого повідомлення:

 

 

Як бачимо на пасажирському місці перебував Антон Пузиревський, який являється керівником патрульної поліції м. Львова. Також, автор зазначає, що догнавши патрульний автомобіль та спитавши "як би вони відреагували якби я так порушив?", нащо поліцейські вирішили промовчати.

 

Просимо координатора зв'язків з громадськістю Катерину Рибій та керівництво патрульної поліції м. Львова офіційно прокоментувати дану подію та чи буде притягнуто до адміністративної та  дисциплінарної відповідальності водія поліцейського автомобіля?

 

ОНОВЛЕНО (24.04.2016)

 

У соціальній мережі "Facebook" на сторінці керівника поліції м. Львова Антона Пузиревського з'явився коментар, щодо цієї події.

 

 

Зі слів керівника поліції м. Львова Антона Пузиревського, ми розуміємо, що поліцейському було зроблено усне зауваження (згідно 22 ст. КУпАП) та маємо надію, що у подальшому поліцейські у м. Львові не будуть в дискредитувати Національну поліцію.

 

Дякуємо Антону Пузиревському за швидке реагування та відповідь.

 

повернутись