Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/153
повернутись 

У Львові поліцейські порушують ПДР (ВІДЕО)
2016-03-08

Сьогодні, 8 березня, патрульна поліція Львова порушила правила дорожнього руху. По вулиці Брюллова екіпаж 0105 порушив ПДР, а саме пункт 15.10 (стоянка ближче 10 метрів до перехрестя). Проблискові маячки при даному правопорушенні не були ввімкнені, натомість ходові вогні чомусь працювали.

 

 

[reklama]

 

Було повідомлено через гарячу лінію 102 прямого начальника даного екіпажу поліції. Керівник відмовився приїхати на місце події та зафіксувати порушення ПДР.

https://www.youtube.com/watch?v=qK9n0B5zAH4

 

Вагомої причини порушення ПДР фактично не було, адже збоку було достатньо місця для паркування без порушення. Екіпаж посилався на несправність патрульного автомобіля. За словами поліцейських у траспортному засобі (2014 року випуску) несправний акумулятор. Саме тому вони не вмикали проблисковий маячок, який би давав їм можливість відступати від ПДР.

 

Патрульний визнав свою вину, але дочекатись приїзду відділу моніторингу відмовився. Адміністративного матеріалу про порушення складено не було, але ми маємо надію, що керівництво Патрульної поліції міста Львова зверне увагу на систематичні та безпідставні порушення ПДР працівниками поліції та почне притягувати їх до адміністративної та дисциплінарної відповідальності замість замовчування таких фактів та укривання їх.

 

 

Також просимо керівництво Патрульної служби міста Львова притягнути до дисциплінарної відповідальності безпосереднього керівника даного екіпажу, за відмову в об'єктивному розгляді даної справи та відмову у приїзді на місце скоєння порушення.

 

Просимо небайдужих громадян висвітлювати усі факти порушення ПДР поліцейськими. Відеозаписи та фотографії можна надсилати на адресу редакції газети "ДК ЗАХІД".

повернутись