Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/134
повернутись 

Cпір Червоноградців про 10 000 000 грн. Продовження (ВІДЕО)
2015-10-15

Як ми раніше зазначали, Червоноградський міський суд розглядає цивільну справу між двома підприємцями.



Спір про позику. Позивач: відомий у місті бізнесмен Поріцький Андрій Петрович. Відповідач, червоноградець Дмитров Ігор Генадійович.

 

https://dk-zaxid.com/articles/lviv/120_u_chervonograd_p_dpri_mc_sudyat_sya_za_poziku_u_b_l_she_n_zh_10_000_000_00_grn_aud_o

 

Також той же суддя, розглядає іншу справу де позивачем являється дружина Дмитрова І.Г., а Поріцький А.П. являється Відповідачем. Йдеться про оскарження договору дарування на користь Поріцького А.П.    

 

Отже, у наше розпорядження потрапив відеозапис по даній справі, де  червоноградець Дмитров Ігор Генадійович, давав покази як свідок.

 

Цитуємо покази свідка Дмитров І.Г. : «насправді договір дарування був мотивований тим, що Поріцький Андрій Петрович таким чином обіцяв, що залишить нас в спокої адже він довгий час тероризував нашу сім`ю, мене особисто, в першу чергу мою дружину, про те що ми йому винні багато грошей. Забрвши все моє майно, яке було записано на мою сестру, він взявся за майно моєї дружини…».

 

Див. відеозапис після 1 год. 06 хв.

https://www.youtube.com/watch?v=L3XCNtLqfCA



Примітка. Поріцький А.П., який є стороною у даних справах, не є кандиатом на посаду міського голови м. Червонограда, зі схожими даними. 

повернутись