Дорожній Контроль Захід
http:///articles/lviv/13
повернутись 

Прокуратура веде обшук в київському ДАІ
2015-03-03

Piccy.info - Free Image Hosting
Слідчі столичної прокуратури спільно з працівниками міліції проводять обшук у приміщенні Головного управлення ДАІ в м. Києві

Про це у вівторок повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Зазначається, що слідчі дії здійснюються в рамках кримінального провадження щодо керівників та співробітників столичної Державтоінспекції за фактами безпідставного притягнення до адміністративної відповідальності активістів громадського руху "Автомайдан" та інших учасників мирних акцій протесту.

"Наразі слідчі вилучають комп’ютери , на яких складалися рапорти щодо активістів. Також ми шукаємо документи, які б засвідчували, що керівництво ДАІ змушувало підлеглих вчиняти незаконні дії, а саме складати підроблені протоколи відносно учасників протестних акцій", - зазначив начальник слідчого відділу прокуратури Києва Віталій Бровко.

У прокуратурі також нагадали, що нещодавно слідчий відділ прокуратури міста Києва уже направив до суду 15 обвинувальних актів відносно працівників столичної Державтоінспекції, які протиправно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників "Автомайдану".

Правоохоронцям інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення ) та ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій) Кримінального кодексу України.

Джерело: Українська правда

 

повернутись