Дорожній Контроль Захід
http:///articles/luck/126
повернутись 

У Луцьку в чергове з маршрутки вигнали учасника АТО, бо його статус це «понти»
2015-09-13

     Володимир Коляда, який зараз знаходиться на реабілітації після поранення в районі Донецького аеропорта, підійшов до каси автовокзалу м. Луцьк, для того, щоб придбати пільговий квиток на м. Червоноград. У касі йому відповіли, що квитків немає, йдіть до водія і він вас візьме.
Після чого Володя зайшов в маршрутку сполученням Луцьк – Червоноград  реєстраційний номер АС 6591 АЕ.


     Від’їхавши приблизно кілометр від Луцької автостанції водій зупинився та почав збирати гроші за проїзд. Коли черга підійшла до Володимира, він показав посвідчення учасника бойових дій. Далі розпочалась бесіда з водієм маршрутки.
 «У нас такі посвідчення не діють, будь-ласка заплати за проїзд, або виходь з автобуса – сказав водій маршрутки.  
     Хлопець почав доказувати, що по закону він має повне право користуватись даною пільгою, тому, що захищав нашу державу та отримав поранення, а за декілька днів знову вирушає в зону АТО. Однак,  водій і надалі стверджував, що атошник не має право безплатного проїзду, але якщо вже так хоче хай заплатить половину, або йде на вихід і не затримує  автобус.
   Був повний автобус студентів так, як це була п’ятниця та ні один не заступився за нашого захисника, котрий воює за мирне небо.

Про дану подію дізнались журналісти «ДК ЗАХІД» та активісти «Громадського руху «Народний Контроль» у м. Червоноград, які у суботу зустріли даного водія у м. Червонограді. Хлопці намагались з’ясувати, чи справді даний випадок мав місце та чому водій відмовив учаснику бойових дій у безкоштовному проїзді.
https://www.youtube.com/watch?v=Idh7C2e5hZM

Спілкуючись з активістами водій зазначив, що учасники АТО то «халявщики», а посвідчення то «понти». Після таких слів, активісти одразу звернулись із відповідною заявою у Червоноградську міліцію, та в подальшому обов’язково скерують звернення в інші органи для відповідного реагування, недопущення подібних ситуацій в майбутньому.  

написана заява в міліцію

Продовження буде…….       

 
 

повернутись